In primul rand vreau sa ma prezint: ma numesc Horia Saizescu si sunt profesor de fizica  la Liceul teoretic "M. Eminescu" din Calarasi. Ideea realizarii acestui forum mi-a venit in urma unei discutii cu colegele noastre Daniela Vintilescu si Elena Visan de la Colegiul national "B. Stirbei" din acelasi oras, in scopul usurarii comunicarii dintre profesorii de fizica in probleme profesionale.
 In momentul cand m-am hotarat sa realizez acest forum nu aveam decat cunostinte generale privitoare la realizarea site-urilor, asa ca aceasta experienta mi-a fost deosebit de utila. Vazand si facand, am dezvoltat treptat acest site spre a fi cat mai util celor interesati de fizica si astronomie, in principal celor din judetul nostru, dar poate nu numai. As dori ca cei ce citesc aceste randuri, in principal profesori si elevi, sa se inregistreze si sa contribuie la dezvoltarea in continuare a acestui forum. Cu cat vor fi mai multi colaboratori, cu atat vor fi mai multe subiecte si puncte de vedere variate si cu atat mai profitabile.
Daca aveti probleme de utilizare a forumului, consultati FAQ unde gasiti raspunsuri la o serie de probleme posibile.
Daca doriti postarea unor informatii utile si nu o puteti face singuri in cadrul diverselor subiecte, va rog sa mi le trimiteti si voi face tot posibilul sa le  afisez pe  forum.

Daca doriti sa-mi scrieti accesati link-ul de mai jos
horiasaizescu@yahoo.com

Navigare placuta!